Ny tränare för A-laget 2019

Det är med stor glädje som vi kan presentera vår nya tränare för A-laget.

Det blir Per ”Pelle” Fridberg som tar över som huvudtränare i A-truppen. Pelle är inte ny i föreningen utan har tidigare bland annat haft uppdrag som assisterande tränare i A-laget samt koordinator. Han kommer närmast från uppdraget som huvudansvarig i vårt U-lag som vi har i ett samarbete med FK Karlskrona. Vi är övertygade om att detta är en bra lösning och att Pelle kan förvalta det som Stefan byggt upp under tre säsonger men också fortsätta att utveckla spelarna och laget.

Michael ”Micke” Knutson är klar för ytterligare en säsong. Han kommer fortsätta som målvaktstränare/ass tränare. Micke har varit föreningen trogen i många år och är mycket viktigt för laget och vår förening.

Nu tar vi nästa steg! Arbetet med att hitta en assisterande tränare är i full gång, det ska vara en person som kompletterar Pelle och Micke på ett bra sätt.

Nu när Pelle tar nästa steg i föreningen och lämnar huvudansvaret i U-laget så arbetar vi också hårt tillsammans med FK Karlskrona för att hitta en tränare till vårt U-lag.

Fakta om Pelle:
Ålder: 46
Bor: Villa i Hässlegården
Yrke: Systemutvecklare/programmerare
Utbildning fotboll: UEFA B
Tidigare uppdrag: Tränare i KAIF, KFF, Rödeby AIF, Karlskrona UF, FK Karlskrona, instruktör Blekinge Fotbollförbund
Bästa tränarminne: Final Gothia Cup F19 2012
Utövade idrotter: Hockey, fotboll, golf, bangolf, biljard och löpning.
Favoritmat: Mat för rätt tillfälle och tillagad med kärlek. Kan vara allt från en bra grillad fotbollskorv till en finare middag på restaurang.
Bäst besökta plats: London

Leave a Reply

Translate »