Karlskrona FF är laget som gör skillnad

Under gårdagskvällen pärlades det för fullt på @blekingehealtharena då Karlskrona FF och Kvinnojouren Karlskrona har påbörjat ett gemensamt projekt för att stötta våldsutsatta kvinnor och barn.

-Viljan att göra skillnad och engagemanget som Karlskrona FF visar betyder väldigt mycket för vår verksamhet säger Ulrika Bodin verksamhetsansvarig för Kvinnojouren Karlskrona

-Vi ser det som en självklarhet att ställa upp i detta projekt, nu utmanar vi alla föreningar i Karlskrona att delta och göra skillnad säger Bibbi Svensson ordförande i Karlskrona FF.

Mäns våld mot kvinnor i alla dess former är något som berör oss alla. Tillsammans måste vi agera från olika arenor och visa omtanke och verka för ett jämställt samhälle fritt från våld!

Anslut er förening till projektet genom att maila kontaktuppgifter till karlskronaff@hotmail.com så kommer Kvinnojouren i Karlskrona att kontakta er.

Stötta Karlskrona FF’s engagemang till Kvinnojouren Karlskrona!

För endast 150 kr blir du stödmedlem till Kvinnojouren Karlskrona 2019. Som stödmedlem får du 2 armband med texten ”Love is respect” och ”Safety is My right” i fin presentförpackning.
Maila namn, adress och kontaktuppgifter till karlskronaff@hotmail.com så kommer Karlskrona FF leverera armbanden personligen hem till dig veckan innan jul. Betalning via swish vid överlämning av armbanden.

KFF kommer den 23 december uppdatera hur många stödmedlemmar deras projekt har inbringat till Kvinnojouren Karlskronas samt det totala värdet som oavkortat kommer gå till Kvinnojouren Karlskronas Barnverksamhet.
#karlskronamotvåld #kvinnojourenkarlskrona #unizonjourer #idrottmotvåld #karlskrona_ff

Leave a Reply

Translate »