Seriepremiär

Andra december genomförde vi den första träningen tillsammans. 4,5 månader senare är vi framme vid årets seriepremiär som vi dessutom får spela på hemmaplan. Under denna långa försäsong har det hänt massor, spelare har lämnat, spelare har tillkommit, vi har spelat futsal, träningsmatcher och cupmatcher. Vi har i stort sett tränat under belysta planer hela denna långa försäsong men nu när vi närmar oss premiär har träningarna kunnat genomföras i fullt dagsljus vilket är helt underbart. Förra veckan fick gässen lämna över Hästö IP till oss så nu är vi tillbaka på vår hemmaplan igen efter vintern. Vi har tränat på spelets alla skeenden och börjar mer och mer hitta vårt arbetssätt som vi vill ha och träningsmatcherna har varit positiva och vi har i dessa matcher kunnat visa upp det vi har tränat på.

Det är en till stor del ny trupp som ska försvara föreningens färger och det finns mycket fotboll i de unga spelare som denna säsong kommer få ta steget in i seniorfotbollen på riktigt. De spelare som finns kvar från tidigare säsonger kommer ha viktiga roller och det ansvaret har de verkligen tagit i de matcher vi spelat under försäsongen.

På söndag välkomnar vi IF Böljan Falkenberg till Hästö IP. Böljan som förra säsongen tillhörde Elitettan så vi har en härlig utmaning framför oss. Vi hoppas att ni kommer och tittar på årets upplaga av KFF, 14:00 på söndag drar det igång.

/Pelle

Leave a Reply

Translate »