Skärtorsdag

Hemmapremiären gav oss en poäng. Böljan satte stundtals hög fart och vi var illa ute några gånger men överlag hanterar vi det på ett bra sätt. Märktes att det var de första 90 minuterna på naturgräs. Lite hoppigt, studsigt och svårt med farten på bollen ibland.

På skärtorsdagen bär det av till Växjö igen för match mot Växjö DFF Akademi. Samma förening som vi mötte för någon vecka sen i sista träningsmatchen. Den matchen var bra från vår sida men nu blir det nya förutsättningar, annat underlag, förmodligen andra spelare och ett revanschsuget Växjö. Både för vår seger i träningsmatchen mot dom och för deras förlust mot Hammanhög i premiären.

För vår del har veckan enbart innehållit låg belastning på de två träningar vi genomfört. Vi åker till Växjö med i stort sett samma trupp som vi hade i premiären.

/Pelle

Leave a Reply

Translate »