Dubbla matcher

Denna veckan är det dubbla matcher för vårt A-lag. På onsdag åker vi till Klockarebacken för semifinal mot Hällaryd i Svensk Fastighetsförmedling Cup. Kommer bli en tuff match då Hällaryd har fått ihop ett bra gäng denna säsongen och känslan är väl att de är lite för bra för att tillhöra division 3. Vi har straffar mot oss inför matchen så vi utgår från att vi har ett underläge på 2 bollar att hämta upp. Det som förhoppningsvis talar för oss är att vi har 90 minuter på oss att ta igen de målen.

På söndag har vi seriematch hemma mot Eskilsminne. Ett lag som vi historiskt sett i division 1 har haft svårt för. Vi har två raka förluster i serien där vi släppt in för många mål så det gäller att minimera dessa så vi ger oss själva chansen att vinna matcher. Generellt sett så har vi varit med i båda dessa matcher så med lite större effektivitet kunde utgången sett annorlunda ut.

Varmt välkomna till Hästö IP på söndag, avspark kl 1730

Leave a Reply

Translate »