Samarbete med Nättraby – nu kör vi!

Efter en del tveksamheter för ett föreslaget samarbete med Nättraby GoIF,  har vi nu landat i en positiv situation. Gemensamma möten har genomförts med båda trupperna och de har tillsammans arbetat fram förslag till vad som bör beaktas i samarbetet såväl som praktiska detaljer som förslag på matchtröja m.m. I samband med mötet idag kommunicerades också från båda föreningarna att vi nu kör full fart framåt på detta samarbete.

Delavar Vahdanjo, som varit huvudtränare för Nättraby Dam under 2019, presenterades idag som huvudtränare för hela truppen i det nya samarbetet samt som huvudansavrig för laget i Div 1. Per Fridberg, som varit huvudtränare för KFF under 2019,  kommer att vara assisterande tränare i motsvarande roll. Det är också klart att Michael Knutsson, som varit assisterande tränare i KFF, kommer att finnas med i det nya samarbetet som målvaktstränare.

Övriga tränare och ledare, inkl tränare för det tilltänkta laget i Div 2, kommer att presenteras längre fram då dessa diskussioner fortfarande pågår.

/Bibbi Svensson

Leave a Reply

Translate »