Akademiträningar i Blekinge under Sommarlovet

Mjällby AIF genomför en väldigt populär Akademiträning för killar och tjejer 10-13 år. Nu kommer det nya möjligheter att utvecklas med kul träning med gamla och nya kompisar. På sommarlovet kan vi erbjuda bra möjligheter till träning i hela Blekinge. Detta genomförs i samverkan med några Blekingeklubbar och Linneuniversitet Sports Management genom Måns Nilsson. Vi erbjuder dig som fotbollsspelare träning på hög nivå. Ta chansen och utveckla ditt fotbollskunnande under en lärorik träning tillsammans med oss tränare och andra spelare som älskar fotboll!

Den 29 juni kommer det anordnas en fotbollsdag för tjejer 10-13 år på Hästö IP. Denna dag sker i ett samarbete med Mjällby AIF som kommer att besöka oss med sina instruktörer och andra inbjudna lokala tränare för att bedriva två fotbollspass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Under träningarna delar de med sig av sina erfarenheter till oss alla, samtidigt som du får chans att träna tillsammans med andra duktiga/intresserade i din ålder. Det är begränsat antal platser i respektive åldersgrupp, så passa på att anmäla er!

Anmälningsavgiften för Akademiträningen är 350 kr. Du kan betala med kort, faktura eller delbetalning när du anmäler dig via denna länk https://www.procup.se/cup/34011.htm som öppnas den 25 maj. Under denna tid kommer vi även följa utvecklingen av Covid-19 som kan orsaka eventuella förändringar av dagsschemat. Vi kommer följa folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Sista anmälningsdag 2020-06-22

Var: Hästö IP

När: 2020-06-29 Tider för respektive grupp kommer senare, ca 09:00-15:00

För detta pris får du som spelare:

  • 2 träningspass
  • Lunch
  • Frukt
  • Entrébiljett till Allsvensk match 2020 på Strandvallen

Program

Tema: Pass 1: Passning – Mottagning,   Tema Pass 2: Avslut
Ombytta till träningskläder. Kort information på planen.
Träningsgenomgång
Träning (Målvaktsträning, 45 min)
Lunch
Träningsgenomgång
Träning (Målvaktsträning, 30 min)
Frukt
Avslutning

Leave a Reply

Translate »