Seger i premiären!

3-1 vann vi med.

Matchen börjar bra för oss. Vi får igång vårt spel en del. Första kvarten blir bäst den halvleken. Gör vi tidigt mål tror jag det skulle fortsatt vara bra även resten av halvleken. Men nu slutar vi spela o väntar istället för att forsätta som i början. Efter deras ledningsmål blir vi bra igen. Kvitterar men kunde även tagit ledningen redan i första.

Halvtid ägnas åt lite justeringar rent taktiskt samt prata förberedelse innan vi får passningen.

Direkt i andra spelar vi bättre, vi är 90% på deras planhalva. Våra två mål i andra kommer nära varandra i tid. Fyra byten görs o energin bibehålls av deras insatser.

Analyser ska göras, dessa kommer vi gå igenom på ons. Känslan nu, nära inpå är godkänt. Vi kommer bli svårslagna e jag säker på. Sen bör vi göra fler mål. Fortsättning följer i de kommande 21 matcher som återstår av serien.

Leave a Reply

Translate »