Seger!

Seger som ger oss chansen!

Vinsten för andra gången i serien mot Nättraby känns väldigt skön. Vårt tidiga 1-0 blir målet som sätter oss i förarsätet av serien!

Matchen blev det derby de flesta förväntat sig. Två lag som stundtals i första halvlek tog ut varandra. Vårt försvarsspel var klockrent. De försökte men skapade bara en chans i första.

Andra halvlek blir lite väl defensiv från vår sida, men återigen visar vi ett lugn. De har bollen mycket men skapar en chans på hela halvleken. Den är väldigt farlig där de skjuter i utsidan av stolpen. Strax före deras stora chans har vi en nick i ribban på hörna. Återigen visar vi vår styrka på hörnor.

Förstår deras frustration, fotboll är känslor. Har själv varit där de befann sig igår. Tycker de är ett riktigt bra lag.

Vi visar att rutin o erfarenhet inte e förlegat utan en del av det viktiga som fotbollen har. Våra unga spelare bidrar med sin utveckling o entusiasm.
Det gör lagbygget komplett.

Nu väntar Karlshamn på fre.
Före det firar vi helg.
Samt tränar inför matchen.

Nästan 300 såg matchen. Info om parkeringsmöjligheter här o där föll väl ut. Allt var smidigt. Vill bocka o buga för er som jobbar kring matcherna. Den här segern tillägnar vi er. Betydelsen ni har e mer än dessa tre poäng. Sträck på er, ert kära KFF leder serien!

 

Leave a Reply

Translate »