Nu leder vi serien!

Nu leder vi serien! Bara fyra omgångar spelade. Men ändå.

Vår seger mot Karlshamn blev till slut enkel. Vår start var bra, men vi skapade inga målchanser. Vi fick ha bollen mycket. Såg lite segt ut stundtals. Vi vill mycket, mer än vad vi förmår ibland. Ett sent 1-0 av Sofie efter ett vackert anfall, gör att vi leder i halvtid.

Medvetna spelare om vad som ska förbättras tas upp i halvtid.

Andra halvlek blir lite bättre. När Josse gör 2-0 känns matchen vunnen. Det e oftast sista passen vi missar. Med bättre skärpa där hade det runnit iväg. Josse ökar till 3-0. I sista sparken för kvällen rullar Alice kallt in 4-0. Just kallt var nog de flestas känsla efter matchen. Frusna spelare o publik var glada efter vår seger.
Starkt att vinna då vi inte når vår spelkvalité denna match. Roligt att se våra unga spelare igen.
De gör bra insatser.

Nu tränar vi på lör förmiddag.
Sen åker vi till Kalmar för match på sön.

Leave a Reply

Translate »