Det går framåt

I söndags fanns det hela 18 tjejer på träningen för U-laget. Både från KFF och FKK. Samarbetet börjar ta form och här är tränare Lukas tankar.
På söndagens U-lags träning var vi 18 st. Spelare från både KFF och FKK. En träning som ger en mycket positiv känsla för framtiden och för samarbetet mellan klubbarna. Fantastiska individer och en fantastisk grupp människor att jobba med både på och utanför planen. De hjälper och stöttar varandra under träningen vilket jag tycker är en mycket viktig del i det hela och värmer mitt hjärta enormt. Jag tycker starten av detta är mycket positivt och jag ser verkligen fram emot detta äventyr.

Det gäller bara att låta alla pusselbitar falla på plats långsamt och låta alla parter växa in i det här sakta men säkert.

Leave a Reply

Translate »