Samarbetet KFF och FKK!

Efter snart halvåret i detta äktenskap, börjar framgången synas. Från fotbollskärleken mellan styrelse i båda klubbarna till träningsgrupperna mellan lagen. Det tränas med spelare från FKK i KFF U- lag. Även matcher i U- laget har FKK spelare.

U- laget har vunnit alla matcher hittills, bra spel med glada spelare. En tränare i Lucas Eriksson årets nyförvärv tycker jag!
Vars ledarskap är det perfekta i detta. Har även på Hästö sett FKK F16 träna. Ser då tränare Magnus Aronsson vara tidigt där o göra i ordning deras träning med koner-mål-pinnar. Alltid väldigt förberedd med en tanke i varje moment. Såg F16 i drygt en halvlek igår. Bra spel med förvånansvärt mogna spelare. Framtiden ser ljus ut!

Smekmånaden är över men samhörigheten ökar dagligen.
Detta kommer bli riktigt bra.

Nu ska vi bara få till ett datum under våren där vi från A- lag
U- lag samt F16 kan ha en grillkväll efter en träning, tillsammans med ledare styrelse prata o umgås.

Hästö IP är en bra plats för detta leende äktenskap!

Leave a Reply

Translate »