Nästan är bra ibland!

Ett defensivt KFF höll Asarum i 89 min från segern. Vi valde med tanke på motståndet att spela defensivt. Ett lyckat drag kan vi som var där hålla med om. Trots stort bollinnehav säkert 80-20 till Asarums favör skapade de inte någon riktigt bra målchans i första halvleken.
I andra startar de med högre tempo, de skapar chanser och är nära flera gånger. Vi kontrar bättre än i första halvlek och vi har chanser också. Minnet säger ett bra läge samt två hörnor som e ganska nära. De trycker på rejält o gör två mål. Det sista i minut 89.
Med tanke på hur det såg ut i fredags så är vi nu stolta över det vi presterar denna match.
Detta ska vi ta med oss till serien framöver.
Nu önskar vi eder en bra första metardag sen en solig skön helg. Så ses vi på mån då vi gästas av Kristianopel.

Leave a Reply

Translate »