Ett lag i en positiv förening!

Vårens o första höstmatchens resultat talar för sig själv.
Vi har tagit 31 av 33 poäng.
Inte många som mäktar med det i en serie oavsett nivå. Vi har detta år utvecklat vårt offensiva spel. Spelarna har senaste tre åren fått försvara sig mer än anfallit. Inte så konstigt då de andra lagen varit bättre. Fördelen för oss att åka ur var just möjligheten till offensiv utveckling. Resultatet poängmässigt visar det.
Stundtals spelmässigt likaså.
Vi jobbar även detta år med grupp o individutveckling genom Christer Sunesson o Ewa Hammer. Deras jobb är viktigt o utvecklande för oss. De har gjort oss bättre. Jag känner själv att jag utvecklats.

Vår blandning av åldrar i truppen har skapat en utveckling i sig. Erfarenheter från de äldre, nytänkandet från de yngre.
Bygga lag är alltid stimulerande. Vårt spelsätt är inom truppen välbekant. Den jobbas det med varje träning. Tycker definitivt att vi är bättre idag än för ett år sedan. Vårt offensiva spel har kommit längre.

Klubbens samarbete med FKK samt vårt U-lags prestationer ska inte missas. Där gör Magnus o Lucas ett kanon jobb i F16 samt U-lag. Lägg därtill damsjuans närvaro i klubben.

Nej jag har inte glömt styrelsen med Bibbi i spetsen, deras jobb ska vi bocka o niga inför.
Utan dem vore vi inget.
Så e det bara!

Nej igen, har inte glömt alla ni som hjälper till på matcher o annat. Ni som stöttar oss som publik hemma som borta. Den energin ni ger oss syns på poängen.

Nu har midsommardrömmar blivit söndag. Ledigheten börjat för spelare o ledare. När vi återses i juli ska det tränas för höstens roliga tid. Så därför säger vi njut av sommaren vänner. Så ses vi när ni så önskar!

Leave a Reply

Translate »