Fyrstjärnigt!

Vi är ingen startelva!
VI är en trupp!!!!

Olika skäl till frånvaro, en sjukdom i sista stund. En skada efter 15 min. Påverkade oss inte negativt en enaste sekund!

Årets KFF har något extra!

Två mål första kvarten skapar en energi som smittar av sig till alla närvarande på Hästö IP denna eftermiddag. Regnet som kommer i en kvart märker vi knappt. Vi ger dem inga möjligheter till målchanser. Vårt försvarsspel är bra. Framåt skapar vi som vanligt flertal hörnor. Med 3-0 i halvlek får halvtidsvilan gör vi ett par justeringar som ska få oss vinna matchen.

De börjar bra direkt men skapar inga målchanser. Vi är hela tiden farliga i våra anfall. Matchen blir behaglig genom vårt kollektiva försvarsspel. Anfallsspelet är varierat.

Denna match är samtliga spelare riktigt bra. Men vill ändå ge våra tre unga spelare en extra eloge. Miranda som gör 1-0, passar till 2-0. Ella som får komma in efter en kvart, plockar bort en av deras bästa spelare samt Jossan J som med sitt passningsspel får oss i ett lugn. 4-0 är faktiskt lite i underkant. Det är imponerande.

Vi hade idag besök av Jämjö GOIF:s flicklag med tränare.
De såg ut att trivas.

Nästa lördag spelar vi mot Team Södermöre. Det blir en ny svår match.

Leave a Reply

Translate »